Péntek, 2024 Máj 17, 06:52:51
Üdvözöllek Vendég | RSS
Keresés a honlapon
Sokker események
Belépés
Honlap-menü
Fórum Topikok
Tags
sokker csapat edzés help játékosok Kezdő segédlet Taktika tippverseny blog bloghasználat blogszabály lolland masters sokker logo club székely székelyföld zászló Románia Kupa cc champions cup hibák kuksa poénok ketrecfejüek sokker logó bogdan calin cetina ifim
Sokker linkek
Sokker segitség
SzékelySokkerBlog
Nyitólap » 2011 » Április » 28 » kuksa:Szégyen, hogy a román első osztály nem igazán erős...
21:52:20
kuksa:Szégyen, hogy a román első osztály nem igazán erős...
Mint már bizonyára megszoktátok, a honlapon interjúkat is közlök kis közösségünknek a világ leghiresebb vagy legsikeresebb felhasználóitól.
Ezek az interjúk többnyire angol nyelven készülnek, egy előre megegyezett formátumban, pár kérdést teszek fel mindenkinek(többnyire különböző kérdéseket, de ha már kifogytam azokból, akkor találtok majd hasonlókat is).
Én úgy képzeltem el, hogy ti is kérdeztek tőlük valamiket(na nem a RedDog stilusában :) )amit majd szintén beiktatok a kérdéskörbe, de ha ez nem működik, kénytelen vagyok saját kérdéseimmel szerkeszteni ezt a tipusú hircsoportot.
Aki igazán szeretne fejlődni a játékban, tudnia kell, mit hogyan csinálnak a nagyok.
Mai interjúnkat a múltkor már előzetesen megigért horvát kuksa felhasználóval készitettem.Röviden bemutatnám őt:kuksa horvátország legjobb klubmenedzsere, három kupát is begyűjtött már a legnagyobb nemzetközi klubrendezvényen, a Champions Cup-on.Miután kétszer már bronzkupát kapott az előző idényekben, a legutóbbi idény végén a Bajnokok arany-Kupáját is begyűjtötte magának.Nem csoda, hogy a bosnyákok rábizták a válogatottukat ezek után...
Ennek ellenére a legbarátságosabb módom fogadta nem éppen kényelmes kérdéseimet. Ime az interjú magyarositott változata:

1.Egy csapat(a te csapatod) egy közepes sokker országból hogy tud megnyerni több nemzetközi CC-trófeát is, mi a titka a sikerednek?Mi tesz téged jobbnak másoknál?Tán hacker vagy? :)

kuksa:Titok :)) itt nincs nagy titok.Mindent jobban kell próbálnod csinálni, mint a többiek.Miután jött valamicske pénzem, megkezdtem csinálni az én álomcsapatomat.Sok menedzser a fiatalokra költi el a pénzét és ezért ők soha nem lesznek igazán versenyképesek.És itt van az, amit sok más menedzser előtt elkezdtem:több hátvédet szeretek tartani mint csatárt a csapatomban.

2.Miből ered a klubneved, a Kondori?

kuksa:Kondori az egy madárfaj, de nem ebből ered a klubom neve.Egy kis viccelődés volt a RL barátokkal, ami erre a névre utal, és mikor beregiztem a csapatot ez a név jutott először eszembe.

3.Mennyi időt töltesz a sokkerrel?

kuksa:Eleinte naponta egyszer léptem be pár percre, de mióta több barátom is lett a játékban, naponta többször is belépek, amint számitógépközelbe kerülök.Néha csak 2 percre, máskor kb.20 percre és hetente egyszer hosszú órákra is belépek, hogy csapatot tegyek a következő meccseimre.

4.Az új meccsmotor a nagyobb csapatokat segiti?(Néhány szóban a véleményed)

kuksa:Nincs olyan meccsmotor amelyik csupán a nagycsapatoknak kedvez.Minden meccsmotorban van valami ujdonság, de ugyanaz mindenki számára.Mikor most látom, hogy az új motorral a szélsők jobban tudnak érvényesülni, veszek új szélsőt és a legjobb módon használom, de ha kiscsapattal lennék, akkor is ezt kéne csináljam.
Ez az alapja minden gazdálkodó játéknak(meccsmotorra alapozni a játékot) és mindenki ebből indul ki.

5.Miért választottad a Bosnyák válogatottat és nem a saját hazádat, szövetségi kapitányi tisztségnél?Jobb Bosznia mint Horvátország?

kuksa:4 szezont a horvátok szöv.kapitánya voltam és valószinű még elválalnám, azonban most sok jó képességű menedzsere lett Horvátországnak, akik sok időt fektetnek a válogatottba és ezért döntöttem úgy, hogy pár szezonra nem jelöltetem magam idehaza.Úgy vélem, ki tudom juttatni én Boszniát a VB-re , ez egy újabb kihivás a számomra.És Horvátország jobb Boszniánál, valami ilyen lenne a fogadási arány 5:1.

6.Mi volt a legnagyobb bakid ebben a játékban(ha egyáltalán tévedtél valaha itt)?

kuksa:Hát persze, hogy tévedtem én is párszor.A legnagyobb talán az volt, hogy amint feljutottam az első ligába, minden áron bent akartam maradni, igy veszitve elég sok pénzt és 2 szezon kellett hogy ismét visszajussak arra az anyagi szintre, ahonnan indultam.A játékosok terén is volt hibám, amikor nem akarván veszteni edzést néhány játékosnak, kupameccsre feltettem őket.Vettem kb.1 mil.euroért és ráedzve eladtam 1,2 milláért.Jobb lett volna ne edzegetni és menetelni pár kört a kupában, jó eséllyel meg is nyerhettem volna a főcsapattal.A taktikázásban a legnagyobb bakimat a legelső CC szereplésemkor követtem el, amikor túl bután veszitettem.De tanultam a hibáimból :))

7.Ismered a román bajnok Aaalint?És ha igen mi a véleményed róla?

kuksa:Váltottunk néhány sk-mailt, de nem irtunk túl sokat egymásnak.Ő egy nagy menedzser, megnyer mindent, amit játszik , ő is 4 védővel játszik,és ezért nem szerepelt túl jól az utóbbi CC-ken, mert az új meccsmotor nem visz sikerre, ha mindig csak 4 védőt használsz.Szégyen, hogy a román első osztály nem igazán erős, mert sok a felhasználó és én meglepődtem azon, hogy ott nincs több 70+ os csapat, mikor nem nehéz ezt az átlagértékelést elérni és ezáltal több gondot okozni Aaalin-nak.

8.Végül egy üzenet a legutóbbi CC győztestől a Székely sokkerközösségnek...

kuksa:Ez csupán egy játék, élvezzétek.Megnyerni néhány trófeát az nagy dolog számomra, de játszani ezt a játékot mindenek előtt áll.

Ennyi volt a heti interjúnk.Ha elválalja, a legutóbbi világbajnokságot nyerő Lengyelország akkori menedzserével, loczenty-vel készitem a következőt.
És ha tetszenek a hirek, amelyeket már egyre többen irunk, lehet értékelni a kis csillagokkal...köszi:)
Kategória: Sokker interjú | Megtekintések száma: 506 | Hozzáadta: lzsolt | Tag-ek(kulcsszavak): champions cup, hibák, cc, kuksa | Helyezés: 3.0/2
Összes hozzászólás: 3
1 RedDog  
0
Szep.

loczenty: miert akkar ennyire a Roman valaogatotnal lenni? Majdnem minden evben jelentkezik.


2 lzsolt  
0
Na látod, ez már engem is érdekelne.Talán mert nem jött még rá, hogy a románok hogy is mondjam...hogy senkit ne sértsek meg...büszkék önmagukra.
Itt nem lesz soha más országból szövetségi kapitány. wink

3 juvestt  
0
ugyes vagy, tetszenek az interjuk

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Sokker-chat
500
Körkérdésünk
Szeretnéd, hogy megszűnjön a Fórum és átköltözzön a Sokkerbe?
1. Nem, itt már megszoktuk-minek variálni?
2. Igen, jobb lenne
3. Nekem mindegy
4. A fórum nem érdekel
Összes válasz: 6
A honlap hirei
[2011 Nov 13]
Sokker és 13-ika:) (0)
[2011 Jún 29]
Indul a tippverseny! (0)
[2011 Jún 21]
nluff:"Az NSW egy nagy lehetőség, hogy nemzetetek és sokkerbeli elképzeléseitek ismertté válhassanak" (4)
[2011 Jún 15]
A TIPPVERSENY MÉGIS FOLYTATÓDIK! (5)
[2011 Jún 13]
RedDog nyerte meg a Székelysokker Tippversenyt! (3)
[2011 Jún 12]
Nemzetközi barátságos rendezvények (2)
[2011 Jún 11]
Magyar sokkerkiadványok:KAPUFAMAGAZIN (2)
Mentett bejegyzések
Naptár
«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • Zene
  • Ajándék
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Felh.kat.szerint
    Total users: 47 37 4 1 1 4
    Honlap élettartam
    Tedd könyvjelzőbe

    Copyright MyCorp © 2024